Leerlingen Woldborg in Grootegast in actie voor LEGiO-run

GROOTEGAST – De jeugd van Grootegast laat zich van zijn beste kant zien en maakt zich hard voor saamhorigheid in het dorp. Leerlingen van de Woldborg, vestiging van rsg de Borgen in Grootegast, bereiden zich voor op de LEGiO-run.

Tijdens de handvaardigheidslessen zijn de leerlingen druk bezig geweest voor de LEGiO-run. Dit hardloopevenement wordt op zaterdag 2 april voor het eerst gehouden in het centrum van Grootegast. Het is nog een verrassing wat de actieve leerlingen hebben gebouwd, het resultaat is terug te zien langs de route. Dat de leerlingen actief zijn blijkt wel, een aantal leerlingen gaan zelf meelopen met de LEGiO-run. Allemaal proberen ze de finish van de 5 kilometer te behalen.

Naast deze sportievelingen zijn er nog eens tien leerlingen die op zaterdag 2 april de handen uit de mouwen komen steken als vrijwilliger.