Gasten Zonnebloem Stadskanaal beleven geweldig dagje uit

STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag ging een gezelschap van ongeveer 20 personen van de Zonnebloem Stadskanaal naar Brinkzicht in Vledder (Dr.) voor een gezellige middag met diner en leuke muziek.

Om 10.00 vertrokken ze met de bus vanaf Maarsheerd na nog een leuke tour door het Drentse land kwam rond de middag de bus aan in Vledder, waar ze werden verwelkomd door de gastvrouwen van Brinkzicht, we waren zeker niet de enige er waren meer dan 200 gasten vanuit de hele regio, na een heerlijk 3 gangen diner, konden we even de omgeving ontdekken.

En toen was het tijd voor de gezelligheid van de bömische blaas¬kapel ‘Die Dorfplatz Musikanten’. Ze hadden een gevarieerd programma met polka’s, walsen en marsen afge-wisseld met solowerkjes van hun eigen zangduo. Deze middag werd amusant ‘aan elkaar gepraat’ door de kapelmeister Harrie de Jong. En ook was er natuurlijk koffie en thee met heerlijk appelgebak.

Al met al een heerlijke dag voor de gasten van de Zonnebloem Stadskanaal.