Leek verkoopt 20 ‘Oudhollandse’ woningen in Oostindie

LEEK – Nu deelgebied De Slagen in de nieuwbouwwijk Oostindie nagenoeg vol is begint de gemeente Leek met het volgende project. Op de nieuwbouwbeurs op 2 april van 11 tot 14 uur in het gemeentehuis in Leek worden de plannen getoond voor een nieuw woongebied dat ten zuiden van de brede school in Oostindie komt en een uitbreiding van De Slagen is.

Woningen in Oudhollandse architectuurstijl

Tijdens de nieuwbouwbeurs start projectontwikkelaar AM met de voorverkoop van 10 rijwoningen en 10 twee-onder-één-kap-woningen in Oudhollandse architectuurstijl. De woningen zijn standaard voorzien van driedubbelglas en PV-panelen en zijn bovendien met de vele uitbreidings- en indelingsmogelijkheden helemaal af te stemmen op de woonwensen van de kopers. Richtprijs is vanaf € 185.000 VON.

Woonklaar opleveren

Laat je inspireren door interieurdesigner Victor en kies bij dit project uit verschillende Woonsferen en Leefwijzen. Je kan zelf de indeling en afwerking van de woning bepalen. Laat je je woning ‘woonklaar’ opleveren, dan kan je er na overhandiging van de sleutel direct in! Een unieke kans dus bij Oudhollands in Leek om je eigen thuis te creëren met Victor&Wonen.

Leekster erfpacht

Door middel van Leekster erfpacht is het ook mogelijk om de grond bij de woning in erfpacht te nemen in plaats van te kopen. De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten lager liggen dan wanneer de grond wordt gekocht. De erfpachtcanon is voor een lange periode duidelijk. Dit biedt voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om de kavel alsnog te kopen. Kijk voor meer informatie over Leekster erfpacht op www.woneninleek.nl.