Lekker feesten en meezingen tijdens eerste editie ‘Hollandsch Café’ in Hanze Plaza

GRONINGEN – Op zaterdag 2 april aanstaande vindt de eerste editie van het Hollandsch Café plaats in de grote zaal van Hanze Plaza. De Nederlandstalige avond staat in het teken van smartlappen en bekende meezingers. Diep Triest, Bonnie St. Claire en Dries Roelvink zullen het podium betreden.

“Het wordt een megafeest”, verklapt Diep Triest zanger Theo Driessen. “Wij hebben er enorm veel zin in.” Het is de eerste keer dat Diep Triest optreedt samen met Dries Roelvink. “Dries is er voor het eerst bij”, aldus Theo. “Maar volgens mij weet hij wel hoe hij een feestje moet bouwen.” Naast Roelvink is ook Bonnie St. Claire van de partij. “Dat is altijd iets om naar uit te kijken. Dan mag ik weer in de huid van Dokter Bernard kruipen”, lacht hij.

Kaarten voor het Hollandsche Café met Diep Triest, Bonnie St. Claire en Dries Roelvink zijn voor 12,50 euro per stuk te bestellen op www.dieptriest.nl. “Maar we gaan er ook een paar weggeven”, meldt Theo Driessen. Wil jij gratis naar dit unieke concert? Mail dan de reden waarom jij dit echt wilt meemaken naar info@dieptriest.nl. Theo heeft 10 x twee kaarten klaarliggen voor de meest originele motivaties.

Het concert begint 2 april om 21.00 uur in de Hanze Plaza te Groningen.