Leekster Eagles verliest van Zeemacht

LEEK – De Leekster Eagles bewezen zichzelf vrijdagavond geen goede dienst. De wedstrijd tegen Zeemacht werd met 4-1 verloren, waardoor de Eagles definitief veroordeeld lijken tot een grijze plek in de middenmoot van de Eerste Divisie A.

Al na vier minuten keken de Leeksters tegen een 1-0 achterstand aan. Ondanks een goede focus en voldoende kansen kwamen de Eagles nog voor rust met 2-0 achter.

Drie minuten na rust werden de zorgen voor de ploeg van vertrekkend trainer Bas Lulofs nog groter toen Zeemacht nog eens wist te scoren. Daarna zetten de Leekster Eagles alles op alles om alsnog een acceptabel resultaat te behalen. Met Petrit Hoxhaj als vliegende keeper werd Zeemacht flink onder druk gezet, hetgeen drie minuten voor tijd leidde tot de 3-1.

In de slotfase bleven de Eagles forceren en vergaten daarbij nog wel eens dat het eigen doel nauwelijks nog verdedigd werd. In de laatste minuut wist Zeemacht dan ook van afstand de bal nog in het lege doel van Leekster Eagles te krijgen waardoor de eindstand 4-1 werd.