Rapunzel De Musical in De Klinker te Winschoten

ETTEN-LEUR - In Theater de Nieuwe Nobelaer is de try-out geweest van de nieuwe musical 'Rapunzel' van Van Hoorne Entertainment. FOTO LEVIN DEN BOER - KWALITEITFOTO.NL

WINSCHOTEN – Na zeven succesvolle Sprookjesmusicals, komt Van Hoorne Entertainment dit seizoen met de betoverende familievoorstelling Rapunzel De Musical. Op zaterdag 23 april a.s. is deze vrolijke familiemusical te zien in De Klinker in Winschoten.

Sita, die eerder de rol van Assepoester vertolkte, zal te zien zijn als het mooie prinsesje met de magische, lange vlecht, dat wordt opgesloten in een toren. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, keren terug in deze voorstelling en staan wederom garant voor hilarische scenes. Rapunzel De Musical is hét familiesprookje vol vrolijke muziek, prachtige decors en kostuums en vooral heel veel humor.

Van Hoorne Entertainment zorgt dit seizoen wederom voor een totaalbeleving die verder gaat dan de voorstelling alleen. Zo krijgen de gasten na elke voorstelling de kans om alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de gasten tijdens de Meet & Greet nog nagenieten tijdens het Prinsen en Prinsessenbal.

Verkleedwedstrijd

Kinderen die verkleed komen maken kans op een sprookjesachtige prijs welke op het podium wordt uitgereikt.

Zaterdag 23 april, aanvang 15:00 uur, De Klinker, Mr. D.U. Stikkerlaan 251, Winschoten. Kaartprijs vanaf €14,50. Reserveringen: www.indeklinker.nl of telefonisch: 0597 700270. Exclusief reserveringskosten.