Ray Nijmeijer domineert tijdens Fight Event Stadskanaal

STADSKANAAL – De 21-jarige Ray Nijmeijer van team Bruinsma won zaterdag 2 april jongstleden zijn partij in de A klasse van Fight Event Stadskanaal onder K1 regels tot 83 kg.

Over 3 ronden van 3 minuten domineerde Nijmeijer op zijn tegenstander Malchaz Karaija uit Hoorn met goedgeplaatste boks, trap en knie combinaties. Even leek het erop dat na een bokscombinaties een knock out zou gaan vallen echter Karaija herstelde goed en kwam sterk terug. Dit mocht echter niet meer baten, omdat Nijmeijer een ruime puntenzege naar zich toe had getrokken.

Overige vechters van team Bruinsma presenteerden eveneens goed. In de nieuwelingen klasse won de 18 jarige Jorian Holwerda in de 2e ronde door middel van een technisch knock out op zijn tegenstander Pascal Huiting uit Almelo, die 8 tellen kreeg en de scheidsrechter een einde aan het gevecht moest maken.

Bij de jeugd wisten Adam Abdel Ghaffer, Marwan Abdel Ghaffer en Maikel Lourens op punten te winnen. De Fight event stond onder auspiciën van de overkoepeld organisatie International Ringsports Organisation. In de Bruinsma hoek stonden Niels Hooiveld, Marco Biswana, Omar Abdel Ghaffar en Ruud Bruinsma.

Het volgende prestigieuze vechtsportgala van sportcentrum Bruinsma is de Warriors Today op zaterdag 24 september a.s. Nu al is in overleg met de I.R.O een Europees titelgevecht onder Muay Thai regels gepland.

Foto: Ray Nijmeijer in actie.