Leden vv Zuidhorn akkoord met plannen kunstgrasveld; ‘contributie omhoog’

ZUIDHORN – Leden van de voetbal vereniging Zuidhorn kunnen zich vinden in de plannen van de club om een tweede kunstgrasveld te realiseren. Tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van maandag 4 april schaarden de leden zich unaniem achter het clubbestuur.

De aanleg van een tweede kunstgrasveld moet ervoor zorgen dat de club weer voldoende capaciteit krijgt om zijn leden te laten voetballen en trainen. Het veld wordt voorzien van wedstrijdverlichting, dug-outs en een hekwerk rondom het veld.

Om de plannen te realiseren moet de club wel 30.000 euro bijleggen en moet het meer huur gaan betalen voor het gebruik van het complex. De huurverhoging bedraagt 10.000 euro, waarvan 2.500 in contanten en 7.500 euro aan opknap- en schoonmaakwerkzaamheden. De club gaat deze kostenpost opvangen door de jaarlijkse contributie met 10 euro per lid te verhogen. Verder wordt er een crowdfundingactie opgezet om de rest van de kosten te dekken.