Sublieme prestatie van TSV Hoogezand

HOOGEZAND – Afgelopen zaterdag werd de 1e plaatsingswedstrijd trampoline springen, zowel individueel als synchroon, in de categorieën C, D en E gehouden in de Kalkwijckhal te Hoogezand, waaraan 7 regionale verenigingen deelnamen.

Dat het niet zo maar wedstrijden zijn, blijkt wel uit het feit, dat hiervoor heel veel juryleden, hoofdjuryleden, tellers en veel vrijwilligers nodig zijn, die hun beste beentje voorzetten op zo’n dag. De spring(st)ers die na 3 plaatsingswedstrijden het hoogste gescoord hebben, gaan door naar de Nederlandse kampioenschappen, die in juni worden gehouden in de AHOY te Rotterdam en wie weet gaan er ooit spring(st)ers uit deze klassen naar de Europese en Wereldkampioenschappen trampoline! TSV (Trampoline Sport Vereniging) Hoogezand, scoorde ook deze keer weer geweldig en de spring(st)ers mochten dan ook vele gouden, zilveren en bronzen medailles in ontvangst nemen.

Om 08.30 uur begonnen de spannende individuele wedstrijden, waarbij in de categorie C Jeugd Meisjes Anouk Dreijer zich naar een zilveren plak sprong en in de categorie C junior Meisjes werd Isabel van Meurs 1e, Manon Vonk 2e en Mellissa Werkman 3e. In de categorie D Jeugd II Meisjes nam Romee Vonk de gouden medaille, Eva van der Velde de zilveren en Diede Halsema de bronzen medaille in ontvangst. In de categorie D Junior Gemengd was Marijke Hessbusselaar goed voor een tweede plek. Bij de D Pupil Jongens werd Giorgi Baindurashvili1e en Niels Bodde 2e. Bij de D Pupil Meisjes kwam Roby Drent onverslaanbaar als 1e uit de bus. In de categorie D Senior Gemengd werd Melissa Edens ook 1e en Evelien Leegstra 2e. In de categorie E Instap Gemengd kreeg Maree-Joanne Tauran de gouden plak omgehangen en in de categorie E Jeugd II Gemengd mocht Sophie Heijes zich verheugen in een 1e plaats.

’s Middags werd er synchroon gesprongen. In de categorie C Jeugd Meisjes werden Anouk Dreijer en Emma Heeling 1e. Bij de C Junior Meisjes sleepten Jennifer Kuipers en Manon Vonk de 1e plaats in de wacht en werden Dewi Boijenga en Isabel van Meurs 2e. Bij de D Pupil Meisjes behaalden Nadien Gremmer en Roby Drent een prima 2e plaats:. Bij de D Jeugd Meisjes scoorden Diede Halsema en Eva van der Velde een 1e plaats en werden Myrialie Landkroon en Romee Vonk 2e.Bij de D Pupil Jeugd Jongens kwamen Giorgi Baindurashvili en Niels Bodde als eerste uit de bus, terwijl Daphne Reinders en Marijke Hessbusselaar in de categorie D Junior Gemengd, 2e werden. In de categorie D Senior Gemend werden Evelien Leegstra en Melissa Edens 1e, ook in de categorie E Instap Gemengd werden Maree Joanne Tauran en Emma Schuit (GV Omnigym Assen) 1e en evenzo werden Marcha Harms en Quinty van Hees 1e in de categorie E Pupil Gemengd. Ook Aniek van der Laan en Sophie Heijes deden er niet voor onder, ook zij werden in de categorie E Jeugd Gemengd eveneens 1e.