Kleding per kilo tijdens derde editie Vintage Rebel Kilo Sale in Der Aa-kerk

GRONINGEN – Op 16 en 17 april wordt de derde editie van de Vintage Rebel Kilo Sale gehouden in de Groningse Der Aa-kerk.

De kerk is dit weekend gevuld met kledingrekken vol met kleding uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. De vorige edities waren een groot succes.

Vintage Kilo Sale

Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Bezoekers betalen vijftien euro per kilo kleding. Speciaal voor dit weekend is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim en van tassen tot schoenen en broeken. Er is een pasruimte aanwezig met spiegels, ook staan er weegschalen in de kerk om tussendoor de gekozen vintage vondsten te wegen.

Waardevolle kleding

De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus de echte speurder kan – als het meezit – met een koopje naar huis. De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door The Vintage Rebel. Een Rotterdamse organisatie die vintage kledingbeurzen door heel Nederland organiseert op bijzondere locaties. De entree is gratis.

Zaterdag 16 en zondag 17 april 2016
12.00 uur tot 17.00 uur
Der Aa-kerk
Akerkhof 2
9711 JB Groningen