Voorbereidingen Happen & Stappen wandeltocht in Bedum in volle gang

WESTERWOLDE - Samenvoegtocht

BEDUM – Vrijwilligers van de VVV in Bedum zijn weer druk bezig met het uitzetten van de nieuwe Happen & Stappen wandeltocht. Na het succes van vorig jaar, hoopt de organisatie dit jaar op 16 april op wederom veel animo.

De nieuwe VVV wandeltocht start vanuit Bedum en voert de wandelaar langs vele mooie plekjes van het Groninger Hoogeland. Er zijn twee afstanden uitgezet. De eerste is een wandeltocht van 13 kilometer die om 10.30 uur zal aanvangen, de tweede is een wandeling van 25 kilometer en die begint een uur eerder.

De start is vanaf Café Restaurant Hotel ’t gemeentehuis Bedum. De wandelaars krijgen bij de start koffie met koek , onderweg een stamppotbuffet en een heerlijk toetje. De wandelaar zal onderweg nog worden verrast met enkele versnaperingen. Als herinnering ontvangen de deelnemers een leuke attentie.

In verband met de voorbereiding kunnen deelnemers zich inschrijven tot 12 april.
Daarna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Deelname kosten inclusief alles is slechts €. 13,00 en voor VVV donateurs €. 12,50.

Voor verdere informatie en opgave: VVV Bedum , Kapelstraat 3 , Bedum tel. 050 3015111