Grootegast presenteert zich op woonmarkt

GROOTEGAST – De gemeente Grootegast organiseert een woonmarkt in de Nije Gast aan het Marktplein van het dorp. Iedereen die geïnteresseerd is in een woning in de gemeente Grootegast, kan zaterdag 16 april van 10.00 – 15.00 uur terecht op de woonmarkt.

Op de woonmarkt kan kennis gemaakt worden met de mogelijkheden voor bestaande woningen, nieuwbouw en vrije kavels. Daarnaast wordt informatie gegeven over onder meer hypotheken en de starterslening. Ook is er aandacht voor duurzaam wonen, de duurzaamheidslening en asbestsanering.

Royaal, maar betaalbaar wonen

Op de markt laten de deelnemende partijen zien dat in de gemeente Grootegast royaal en betaalbaar gewoond kan worden. Midden in een natuurrijke omgeving, maar met voorzieningen om de hoek.

Deelnemers

De woonmarkt is een samenwerking tussen makelaars, bouwbedrijven, financieel specialisten, notariaat en de gemeente Grootegast. Zij zullen zich allen op deze markt presenteren. Ook is er een leuke activiteit voor kinderen en kan de waardebon uit de advertentie van de woonmarkt ingeruild worden voor een verrassing.

 

Foto: Google Streetview