KTP Nieuw Roden plaatst zich voor play-offs landskampioenschap

08-04-16 KTP Nieuw Roden vs Os Lusitanos

LEEK/NIEUW-RODEN – KTP Nieuw Roden verzekerde zich vrijdagavond van de play-offs in de Eredivisie Futsal voor vrouwen. Kersverse bekerwinnaar en drievoudig landskampioen OS Lusitanos uit Amsterdam werd met 4-1 verslagen.

Bij rust stonden de dames uit Nieuw-Roden met 2-0 voor door twee doelpunten van Nancy Loth. Martine Kooiker gooide in de tweede helft het duel definitief op slot door de bal netjes achter de Amsterdamse doelvrouw te schieten. Loth completeerde vervolgens haar hattrick en maakte haar derde van de avond. OS Lusitanos deed via Jaclyn Leiwakabessy nog iets terug en bepaalde de eindstand op 4-1.

Na deze avond zijn de vier teams bekend die de play-offs gaan spelen voor het kampioenschap. Drachtster Boys, Pernis, OS Lusitanos en KTP Nieuw Roden maken uit wie dit jaar landskampioen wordt. Daarmee is het Sportcentrum in Leek, de thuishaven van KTP, verzekerd van een aantal spannende wedstrijden.

08-04-16 KTP Nieuw Roden vs Os Lusitanos
08-04-16 KTP Nieuw Roden vs Os Lusitanos

Foto’s: Jannes Veenstra