WVV terug aan kop; Slecht weekend voor HSC; SC Stadspark ‘ruikt’ kampioenschap

VOETBAL – WVV heeft de koppositie terug in de zondag eerste klasse F. De club uit Winschoten won zelf met 0-3 bij TEVV en kreeg hulp uit Nieuw Buinen dat SVBO op een gelijkspel hield. Voor Hoogezand kan de competitie niet snel genoeg eindigen. De ploeg verloor met 2-0 van SC Erica en zag een speler met rood vertrekken.

In de tweede klasse L versloeg koploper GRC Groningen de nummer 3 op de ranglijst vv Roden. Achtervolger Noordster liep met 7-1 over ZNC heen en de streekderby tussen de Groninger Boys en GVAV werd beslist in het voordeel van de Groninger Boys, 4-1.

Een slecht weekend voor HSC in de derde klasse C. De zwarthemden verloren met 2-1 van directe concurrent MOVV. Omdat laagvlieger Siddeburen won van degradatiekandidaat Hunsingo, moeten de Sappemeersters uitkijken dat zij niet verder in de problemen komen en afdalen naar de vierde klasse.

Koploper SC Stadspark kan het kampioenschap al bijna vieren. De ploeg won met 2-3 bij Wildervank en heeft nog twee punten nodig om officieel kampioen te worden.