4 Mijl van Groningen kiest goede doel

GRONINGEN – Vanaf 20 april gaat de inschrijving van start voor de dertigste 4 Mijl van Groningen. Jaarlijks trekt het evenement duizenden deelnemers en toeschouwers naar de stad Groningen én Haren. Dit jaar is er plaats voor 23.000 deelnemers.

Verzekerden bij Menzis, hoofdsponsor van de 4 Mijl, kunnen zich zes dagen eerder inschrijven om zo zeker te zijn van een plekje.

De 4 Mijl bestaat uit de Dagblad van het Noorden Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, GasTerra Jeugdloop voor scholen en verenigingen en natuurlijk de Charity Run speciaal voor het goede doel. De Bedrijvenloop is opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop.

Het goede doel van dit jaar is ‘Groningen Geeft Thuis!’, een organisatie die vrouwen (en kinderen) opvangt die door huiselijk geweld niet meer thuis kunnen wonen.