Stadjer slaat vrouw ziekenhuis in

GRONINGEN – Van zaterdag op zondagnacht heeft de politie een 45-jarige man gearresteerd in Beijum. De Stadjer wordt ervan verdacht dat hij zijn 44-jarige vriendin heeft mishandeld in hun gezamenlijke woning.

Politieagenten reageerden op een melding van huiselijk geweld. In de woning troffen zij de gewonde vrouw aan. Zij werd door ambulancepersoneel voor verdere medische behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk welk letsel de vrouw heeft opgelopen.

(Vuur)wapens

In de woning troffen agenten een vuurwapen en een luchtdrukwapen aan. Beide wapens werden in beslag genomen. Korte tijd later kwam de verdachte zijn woning binnengelopen.

De man werd direct ingerekend en meegenomen naar het politiebureau. De 45-jarige werd in een cel ingesloten. Hij wordt zondag gehoord.