vv Groningen uit de beker; HFC’15 te sterk voor Loppersum; Middelstum doet Harkstede pijn

VOETBAL – vv Groningen ligt uit het toernooi om de districtsbeker na een verlies in de halve finale. De ploeg werd op eigen veld uitgeschakeld door hoofdklasser Flevo Boys. In Groningen werd het 1-4. vv Groningen kwam tot de halve finale door onder meer de hoofdklassers SC Genemuiden en Harkemase Boys uit te schakelen.

Verder stond er een inhaalprogramma op het menu in een aantal klassen van het zaterdagvoetbal. In de klasse 3C verloor SC Loppersum op eigen veld met 0-2 van HFC’15 uit Hoogkerk. Noordwolde en Lycurgus hielden elkaar in evenwicht, 2-2.

Ook in de vierde klasse C werden er een aantal wedstrijden afgewerkt. Harkstede had een slechte dag en verloor met dubbele cijfers bij Middelstum. Het werd 10-0 voor de blauwhemden uit Middelstum. SC Scheemda mag drie punten bijschrijven na een 3-1 thuisoverwinning op SGV. De Fivel verliest op eigen veld met 0-1van Onstwedder Boys.

In de klasse 5D deelden Velocitas 1897 en Noordpool UFC de punten. ZEC wist de punten in eigen huis te houden na een knappe 2-1 overwinning op het hoger geklasseerde Oosterparkers.