15e All Time Music Festival in Parkzicht Veendam om de hoek

VEENDAM – Zaterdag 23 april wordt de 15e editie van het All Time Music Festival in Parkzicht Veendam gehouden. Met dit jaar ook weer een top programma weten te boeken met diverse top artiesten.

Al meer dan 16 jaar staat Beethoven aan de top van het nationale en internationale evenementencircuit. Een band met stijl, klasse en een oprechte passie voor het vak. Ook dit jaar weer de smaakmaker op het podium van Parkzicht.

Met “We going to Ibiza” en “We Like To Party” scoorden de Vengaboys twee keer een nummer 1 hit in de vaderlandse hitlijsten. Nog steeds weten deze jongens en meisjes hun hits uit de jaren ‘90 voor overgave op de bühne neer te zetten.

Als Nederlandstalige aanvulling hebben we Django Wagner met o.a. “Kali” en de Dikdakkers met “Cowboys & Indianen” op het hoofdpodium staan.

Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig! Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid maar vooral met “de swagger van Jagger” gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium, en zonnebrillen! Vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; kortom, een live-ervaring waar het plezier vanaf spat.

Voor wie het nog niet wist: Janis Joplin is niet ‘echt’ dood, ze heet al jaren Gina de Boer en woont in Veendam. Gina heeft diezelfde strot van kolengruis, is net zo’n podiumdier en haar vertolking van ‘Mercedes Benz’ is altijd goed voor kippenvel.

Gina is niet alleen zangeres, maar ook een echte entertainer, die bepaald niet op haar mondje gevallen is. Op het podium wordt ze bijgestaan door een stel door de wol geverfde muzikanten, waarmee ze al meer dan 2 decennia lang het land doorkruist en menig club, café en festival op z’n kop heeft gezet. Het repertoire bestaat uit eigen werk gecombineerd met covers, variërend van lekkere shuffles, dynamische bluesrock en funky beats, afgewisseld met gevoelige ballads. Gina’s Band Of Blues is een band die garant staat voor een onstuimige en prettig swingende avond.

Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe recht aan Rock ‘n Roll in streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en Rock ‘n Roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. Normaal, Jovink en de Voederbietels,De Bökkers maar ook ZZ- Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash enz. als inspiratiebron. Originele teksten zijn omgezet in streektaal.

Zaterdag 23 april 2017
Zaal open om 20.00 uur
Aanvang: 20.15 uur