Feyenoordspits Kramer mogelijk alsnog geschorst voor misdragingen

De kans bestaat dat Feyenoordspits Michiel Kramer alsnog gestraft wordt voor zijn misdragingen in de wedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen zaterdagavond.

De aanklager betaald voetbal liet maandag weten een vooronderzoek te zijn gestart naar het incident tussen Michiel Kramer en Etiënne Reijnen. De Feyenoorder trok de verdediger van FC Groningen naar de grond en greep hem daarna bij zijn keel. In het opstootje daarna wierp de aanvaller ook Rasmus Lindgren naar de grond, daarvoor kreeg Kramer de gele kaart.

Arbiter Higler liet de KNVB weten het incident met Reijnen niet te hebben waargenomen. Daardoor kan de spits alsnog geschorst worden. Feyenoord en Kramer hebben tot dinsdagochtend om hun verklaringen naar de aanklager te sturen.