Voetbalkamp voor D- EN E-jeugd op Velocitas-terrein

GRONINGEN – In de komende meivakantie kunnen jonge voetballers hun prestaties op topniveau brengen tijdens een tweedaags voetbalevenement op het terrein van VV Velocitas. Op maandag 2 en dinsdag 3 mei organiseert StudentTrainers onder de titel ‘Veelzijdig Voetbal’ een voetbalkamp voor D- en E-spelers.

Hoewel voetbal centraal staat, leren de jonge deelnemers veel over andere sporten en mentale training waardoor ze nóg meer spelplezier krijgen.

Floris van der Elst en Boris Vermeulen zijn gék op voetbal. Ze studeren Sport, Gezondheid en
Management aan de Hanzehogeschool en zijn verbonden aan StudentTrainers, een sportactiviteitenbedrijf in de Stad dat zich richt op fitness, sporten en gezondheid. Vanuit hun passie voor de voetbalsport willen Floris en Boris vooral de jeugdspelers zoveel mogelijk leren over sport en spel en alles wat daarbij komt. Voetbalvereniging Velocitas stelt de accommodatie beschikbaar.

‘Plezier staat voorop,’ aldus Floris en Boris. ‘We willen de kinderen kennis meegeven, maar ze vooral leren om lol te hebben in hun sport.’ Naast de voetbalactiviteiten krijgen de kinderen looptraining, valtraining (uit de judosport), coördinatie- en krachtoefeningen, een workshop over voeding en een workshop over omgaan met druk/spanning. De kinderen leren zo ook over andere sporten, waardoor hun sportbasis wordt verbreed. Meedoen aan het evenement kost €44,95 (inclusief lunch en drinken).

Aanmelden kan via de link http://www.survio.com/survey/d/X4Y8Q4S0J7V8Y1N2A. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina VeelzijdigVoetbal.