Dierenambulance Groningen showt nieuwe ambulances op Open Dag

GRONINGEN – De Dierenambulance heeft nieuwe ambulances. En die mogen gezien worden. De nieuwe aanwinsten kunnen op zaterdag 21 mei bekeken worden bij het pand van de Dierenambulance Groningen aan de Friesestraatweg 199a te Groningen. Het begint om 12:00 en eindigt om 16:00.

Omdat wij graag onze nieuwe ambulances willen laten zien aan het publiek organiseert de Dierenambulance Groningen zaterdag 21 mei van 12:00 tot 16:00 een open dag. Er worden vele leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Leer wat de Dierenambulance en onze opvangcentra precies doen, en hoe. Ondertussen kunnen kinderen zich vermaken op het springkussen, met de ranjakoe of zich laten schminken.

Onze knuffeldokters en mascotte ResQ zijn er ook weer om knuffels beter te maken en met de kinderen te dansen. Verder kan iedereen genieten van een lekkernij terwijl zij zich laten entertainen door de trucjes van hond Roosje, pony Toet of Rickie’s vogelshow.