Extra supermarkt voor Marum in nieuwbouw

MARUM – In de geplande nieuwbouw in het centrum van Marum komen twee supermarkten. Als alles volgens plan verloopt zal de Lidl verhuizen naar de nieuwe locatie en komt er een nieuwe supermarkt bij.

Op dit moment heeft het centrum van Marum twee supermarkten, naast de Lidl zit er ook een Albert Heijn in het dorp. Daar komt dus, zodra de nieuwbouw staat, een derde supermarkt bij. Er lopen gesprekken met geïnteresseerde partijen die wel heil zien in een komst naar het Groningse dorp.

Ook lopen er gesprekken met de Action, die ook interesse heeft in een vestiging in de nieuwbouwlocatie van Marum. Alles bij elkaar wordt er zo’n 4 duizend vierkante meter winkelruimte opgeleverd. de verwachting is dat er nog dit jaar gestart gaat worden met de bouw.

 

Foto: Google Streetview