Leekster Eagles-trainer Bas Lulofs ‘pakt’ rode kaart bij afscheid

LEEK – Bij de laatste wedstrijd van trainer Bas Lulofs als eindverantwoordelijke bij de Leekster Eagles was het publiek de grote winnaar. De Eagles en tegenstander ’t Knooppunt 2 hielden elkaar in evenwicht. Het werd 5-5 in een spannende wedstrijd.

Voor de Leeksters wisten Karim Layeb (2x), de 16-jarige debutant Leonardo Wijsman, Freddie van der Velde en Marvin van Wijk het doel te vinden.

Vlak voor tijd ‘verloren’ de Eagles hun trainer. Scheidsrechter Martin Arends besloot te fluiten en liep met de rode kaart in de hand richting trainer Bas Lulofs. Deze kreeg de symbolische kaart en mocht de slotfase van het duel bekijken, als supporter, vanaf de tribunes in Sportcentrum Leek.

Met in zijn bezit een mooie collectie oude Leekster Eagle-shirts die de scheidende trainer van zijn spelers mocht ontvangen voor de wedstrijd. Bert Barelds neemt volgend seizoen het stokje over van de populaire oud-speler en trainer.