Slecht weer geen issue voor duizenden feestvierders in Groningen

GRONINGEN – De regen en de kou weerhielden enthousiaste feestvierders niet van een gang naar de binnenstad van Groningen. Ondanks het slechte weer bouwden duizenden mensen een sfeervol feestje in het Groningse uitgaansleven.

DJ’s en bands zorgden voor het muzikale gedeelte en trotseerden ook het slechte weer door gewoon op de diverse podia in de stad op te treden. Wel waren de warme kroegen voller dan normaal. Per slot van rekening laat niet iedereen zich natregenen.

Vandaan gaan festiviteiten in de stad gewoon door. Op de Grote Markt en de Vismarkt staan vandaag diverse artiesten op het podium. Ook heeft het Stadspark een knaller te pakken. Daar wordt vandaag voor het eerst Kingsland Festival gehouden, een mega-event met grote namen in de muziekwereld. Onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand en Ronnie Flex betreden het podium.