Centrum Veendam opgefleurd met Bloemen- en Tuinmarkt

VEENDAM – Zaterdag 7 mei wordt op de eerste zaterdag van de maand mei de Bloemen- en Tuinmarkt in het centrum van Veendam gehouden.

Ruim 1000 m2 met perkplantjes, struiken, bloemen, gereedschappen, bloembollen, vetplanten, en vele andere tuinartikelen geeft de garantie dat er voor ieder wat te halen is op deze mooie Bloemen- en Tuinmarkt.

Gelijktijdig met de Bloemen- en Tuinmarkt wordt er vanaf 12.00 een skeelermarathon georganiseerd rondom het Hertenkamp. De Stichting Sportpromotie Veendam heeft, na het succes van het NK skeeleren enkele jaren terug, gemeend deze mooie sport nogmaals naar Veendam te halen.

Het gezellige centrum van Veendam doet haar naam eer aan als evenementencentrum met deze mooie combinatie van twee activiteiten.