Politie geeft zoektocht naar drenkeling Gaarkeuken op

GAARKEUKEN – De politie geeft de zoektocht naar de drenkeling bij Gaarkeuken op. Vanaf maandagochtend zijn hulpdiensten op zoek naar de Kaapverdische man die maandag vroeg in de ochtend overboord is gevallen tijdens werkzaamheden aan een schip in het Van Starkenborghkanaal.

De medewerker van tanker Altomira wilde het schip losmaken van de kade bij de Gaarkeukenbrug toen het noodlot toesloeg en hij door onbekende oorzaak in het water belandde. Direct werd een zoekactie op touw gezet om de man terug te vinden. Hierbij zijn onder meer duikers, sonarboten en een helikopter ingezet.

gaarkeuken tweet

De politie heeft weinig hoop dat de man nog in leven is en geeft de zoekactie op. Wel wordt er extra gepatrouilleerd langs het water in Gaarkeuken.