Twee nieuwe leden voor RvC Groningen Airport Eelde

EELDE – In de Raad van Commissarissen van Groningen Airport Eelde nv zijn met ingang van 1 mei 2016 twee nieuwe leden benoemd. Het betreft mevrouw Karin Orsel en de heer Frits Doddema. De nieuwe leden zijn benoemd door de aandeelhouders.

De Raad van Commissarissen en de directie van Groningen Airport Eelde zijn zeer verheugd met het aantreden van de twee nieuwe leden in de Raad van Commissarissen.

Mevrouw Karin Orsel is sinds 2001 CEO van MF Shipping Group in Farmsum. De heer Frits Doddema is werkzaam als Executive Vice President bij Berry Plastics Corporation, en is directeur van Seal for Life Industries in diverse landen en Stopaq BV.

Beiden zijn daarnaast actief bestuurslid van diverse nationale en internationale bedrijven en organisaties. Met het aantreden van de twee nieuwe leden komt het aantal commissarissen van Groningen Airport Eelde op 6 personen.