Schaapscheerdersfeest 2016 op kinderboerderij de Beestenborg

GRONINGEN – Het Schaapscheerdersfeest, al sinds jaar en dag een traditie op kinderboerderij de Beestenborg in Groningen, zal dit jaar op 28 mei groots worden gevierd.

Dit jaar zullen er meer attracties, meer kraampjes en meer spelletjes zijn dan ooit. Voor het eerst zal zorgboerderij de Golden Raand, met wie de Beestenborg nauw samenwerkt, ook aanwezig zijn met een aantal kraampjes, waar zij o.a. zelfgemaakt boerenijs en tuinplantjes zullen verkopen.

Dierenartsenpraktijk Zuidhorn en Dierenarts Reitdiep zijn er ook bij en presenteren zich aan de bezoekers met een aantal erg leuke kinderactiviteiten.

beest

De aanwezige kinderen kunnen veel plezier beleven aan een springkussen, dokter Bibber, een kwis, een fotostand waar je (gratis) een foto kunt laten maken in verkleedkleren, en niet te vergeten een heus knuffeldierenspreekuur! Uiteraard zal ook de inwendige mens niet worden vergeten.