WVV verspeelt belangrijke punten; GRC is kampioen; Problemen voor HSC

VOETBAL – WVV lijkt het kampioenschap in de eerste klasse F te hebben verspeeld. De club uit Winschoten uit tegen SC Erica niet verder dan een 1-1 gelijkspel en zag koploper vv Heerenveen uitlopen naar vier punten. Met nog twee wedstrijden te gaan moet WVV hopen op uitglijders van Heerenveen en SVBO. Laatstgenoemde wist uit tegen vv Hoogezand met 1-6 te winnen.

GRC Groningen is kampioen geworden in de tweede klasse L. De Groningers wonnen zelf met 2-0 van Dalen en zagen achtervolger Noordster op eigen veld gelijk spelen tegen GVAV, 1-1. Daardoor kunnen de Pekelders niet meer voorbij GRC.

Helpman boekte in diezelfde klasse een belangrijke 2-0 overwinning op Valthermond. Groninger Boys wist vv Roden in Roden te verslaan met 0-3. Actief pakte op eigen veld de drie punten tegen ZNC door met 1-0 te winnen.

In de klasse 3C is de druk eraf bij kampioen SC Stadspark. Forward GSAVV won overtuigend van de Stadsparkers met 5-2. Veendam 1894 wist met 4-2 te winnen van degradant Hunsingo. Ook was er winst voor Muntendam. In Sappemeer pakten de Muntendammers de drie punten tegen HSC dat de problemen ziet opstapelen. Temeer omdat MOVV en Siddeburen de punten deelden, 1-1.