Brandweer naar uitslaande zolderbrand in Hoogezand

HOOGEZAND – In een woning aan de Goeman Borgesiusstraat in Hoogezand woedt dinsdagochtend een uitslaande brand. De brand is omstreeks kwart voor elf door nog onbekende oorzaak ontstaan op zolder en breidt zich steeds verder uit.

De brandweer heeft de brand inmiddels opgeschaald naar een middenbrand en extra eenheden opgeroepen om het vuur onder controle te krijgen. De bewoners van de woning zijn in veiligheid. Zij hebben zelf het huis op tijd verlaten.

brandweer hoogezand tweet

brandweer tweet

Update: Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de bewoners te controleren op rookinhalatie. Het sein brandmeester is gegeven en het vuur is gedoofd, de brandweer is nog wel aan het nablussen op de lastige plekken.

brandweer tweet 3 bradnweer tweet 4