Gastgezinnen gezocht voor talenten FC Groningen

GRONINGEN – FC Groningen is zoek naar gastgezinnen voor jonge talenten. De club zoekt hierbij specifiek naar geïnteresseerde gezinnen in de stad Groningen.

FC Groningen vindt het belangrijk dat sport, studie en een sociaal maatschappelijke omgeving op elkaar zijn afgestemd. Voor meer dan 90 procent van de jeugdspelers is dat in orde, deze komen uit de regio en keren na wedstrijden en trainingen huiswaarts.

Voor de spelers die van verder weg moeten komen en de potentie hebben om uit te groeien in een speler voor het eerste elftal zoekt de club gastgezinnen in de Stad of in de directe omgeving van Groningen.

Deze gezinnen kunnen dan rekenen op een speler in de leeftijdscategorie 16 tot 19 jaar. In het verleden hebben Danny Holla en Hilal Ben Moussa op deze manier hun opleidingstraject bij FC Groningen voltooid.

Opgeven kan via de website van FC Groningen.