Dode man gevonden bij sluis Gaarkeuken

GAARKEUKEN – Bij de sluis in Gaarkeuken is het levenloze lichaam aangetroffen van een man. Mogelijk gaat het om de Kaapverdiër die vorige week maandag in het water is geraakt bij werkzaamheden aan een boot. De politie kan nog niet bevestigen of het inderdaad om de vermiste man gaat.

Vorige week maandagochtend viel een Kaapverdische medewerker van tanker Altomira in het water, nadat hij een boot probeerde los te maken van de kade.  Direct na de vermissing van de man is er zoekactie gestart waarbij gebruik is gemaakt van duikers, sonarboten en en helikopter. De actie leverde geen resultaat op, waarna het zoeken is gestaakt.

Donderdag is dan toch een lichaam aangetroffen in het water bij de sluis. Onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de medewerker van tanker Altomira gaat.

tweet gaarkeuken