Nieuwe theaterlocatie voor Haren

HAREN – Haren heeft er een volwaardige theaterlocatie bij. Sinds half april is de voormalige collegezaal van Vleugel F in de Biotoop van Haren omgebouwd tot een podium met lichtinstallatie voor een breed scala aan activiteiten.

Ron Jaeggi: “Met en man en macht van de Biotoop hebben we hier vaak tot diep in de nacht gewerkt om er een echt theater van te maken. We hadden het zonder de expertise en inzet van lichtspecialist Bram Wilbrink en geluidsman Joost Dubbeling niet gered. Ook hadden we het geluk dat de hoofd technische dienst van de Biotoop, Cor Bos, een ervaren theatertechnicus is”.

Het eerste Theater & Podium festival in 2016, ‘het Vleugel Festival’ afgelopen april, was dan ook een groot succes. Met 25 verschillende podiumacts voor jong en oud, en lekkere muziek was het gezellig tot in de late uurtjes. De organisatoren van het festival zijn dan ook alweer bezig met de voorbereidingen voor 2017.

Geïnteresseerd om volgend jaar op dit bijzondere podium te staan? Tijdens ieder Vleugel F Podium, iedere eerste zondag van de maand, staat het podium vrij beschikbaar voor theaterdieren en muzikanten die hun kunsten willen vertonen. Ook is het dan mogelijk te auditeren voor het Vleugel Festival 2017.

Foto: Vleugel F, Facebook