Wilhelmina Bedum verzorgt Hollandse avond

BEDUM – Op zaterdag 22 mei aanstaande verzorgt muziekvereniging Wilhelmina Bedum weer haar tweejaarlijkse sporthalconcert. Het thema is dit jaar Hollandse avond. Het thema zal worden ingevuld in de breedste zin van het woord. Van Marco Borsato tot aan muziek van de Kameleon-film, alles komt voorbij.

Het Bedumer popkoor &CORE en accordeonist Gertie Bruin verlenen hun medewerking aan deze avond. Samen met de harmonie, het slagwerkensemble en de twirlers zullen zij een grote variatie aan muziek ten gehore brengen van Hollandse bodem. Muziek van diverse Nederlandse componisten, filmmuziek en gevarieerd entertainment zullen zorgen voor een geweldige avond!

Wij hopen u te zien op zaterdagavond 22 mei in sporthal de Beemden. De zaal is open vanaf 19:00 en het concert begint om 19:30. Tijdens de pauze kunt u loten kopen voor de tombola met prijzen gesponsord door verschillende lokale bedrijven. Kaarten in de voorverkoop kosten €8,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen. Aan de deur zijn de prijzen respectievelijk €10,- en €7,50. Kaarten in de voorverkoop zijn tot en met zaterdag 14 mei te verkrijgen.