Mahi keert terug in wedstrijdselectie; Tibbling en Antonia afwezig

GRONINGEN – FC Groningen bereidt zich voor op de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen. Heracles Almelo is zondag de tegenstander in de Euroborg. De Groningers plaatsen zich bij winst voor de play-offs om Europees voetbal.

Dat moet gebeuren zonder Simon Tibbling en Jarchinio Antonia. Tibbling heeft een knieblessure waardoor hij ook de wedstrijd tegen SC Heerenveen al aan zich voorbij moest laten gaan. Antonia stond vrijdagochtend wel op het trainingsveld, maar is niet fit genoeg om te spelen.

Daar staat tegenover de terugkeer van Mimoun Mahi en Alexander Sorløth. Mahi heeft de afgelopen week minuten gemaakt bij de Beloften, maar kan nog niet starten. Sorløth komt terug van een griep die hem vorige week aan de kant hield. Bryan Linssen speelde maandag de volledige negentig minuten mee met Jong FC Groningen en is inzetbaar. Alle drie zullen tegen Heracles op de bank beginnen.