Refaja Ziekenhuis krijgt kunstwerk van exposerende schilderes

STADSKANAAL – Schilderes Klaartje Winkler Prins schenkt het Refaja-ziekenhuis in Stadskanaal één van haar aquarel-werken. Hoofd paramedische zorg en revalidatiegeneeskunde, Ludo Jongeneelen, nam het aquarel ‘Gasterense Duinen’ namens het ziekenhuis in ontvangst. Haar werk krijgt vanaf vandaag een mooie plek op de polikliniek fysiotherapie in ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, in Stadskanaal.

refaja schilderij

Klaartje Winkler Prins heeft de afgelopen jaren regelmatig geëxposeerd. Haar laatste expositie ‘Onderweg’ was nog tot maart dit jaar in de ziekenhuislocatie te zien. De schilderes vond haar expositie in het Refaja zo geslaagd, dat ze als dank de locatie een kunstwerk uit haar omvangrijke werk schenkt. Met de schenking hoopt de schilderes dat patiënten en bezoekers nog steeds kunnen genieten van haar werk. Het aquarel is te zien in het gebouw van fysiotherapie Refaja.