Tibbling mogelijk toch nog in actie in de play-offs

groningen - heracles

GRONINGEN – Een meevaller voor FC Groningentrainer Erwin van de Looi. Mogelijk hij in de play-offs toch nog beschikken over de Zweedse middenvelder Simon Tibbling.

Het duel van donderdagavond komt naar alle waarschijnlijkheid nog te vroeg voor Tibbling, maar zondag zou de Zweed inzetbaar moeten zijn. De middenvelder staat al drie weken aan de kant met een knieblessure, maar heeft de training inmiddels hervat.

Wel heeft de oefenmeester er een twijfelgeval bij. Jesper Drost kamp met knieklachten. Het is onduidelijk of de aanvallende middenvelder inzetbaar is tegen Heracles. De bezoekers missen in iedere geval Illias Bel Hassani, de begaafde aanvaller is geschorst.

FC Groningen speelt vanavond in de Euroborg tegen de club uit Almelo. Inzet is een finaleplaats in de strijd om Europees voetbal. De wedstrijd begint om 18.30 uur.