Zuidhorn houdt aparte inspaakavond over azc

Foto: Google Streetview

ZUIDHORN – Zuidhorn gaat de beslissing over het azc in de woonwijk uitsmeren over twee avonden. Aanvankelijk wilde de raad op 6 juni het inspreken en de beslissing tijdens één raadsvergadering doen.

Omdat de gemeenteraad de inwoners van Zuidhorn voldoende gelegenheid wil bieden om hun zegje te doen is besloten het inspreken en de raadsvergadering uit elkaar te halen. Op 6 juni mogen de inwoners inspreken voor de gemeenteraad tijdens een openbare bijeenkomst. Drie weken later neemt de raad vervolgens een beslissing over de plannen van het college.

Uw mening

De gemeenteraad wil graag de mening van inwoners horen over dit onderwerp. Inwoners en andere belangstellenden kunnen inspreken tijdens de bijeenkomst van maandag 6 juni 2016. Deze begint om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 in Zuidhorn. Mensen die in willen spreken, dienen zich voor donderdag 2 juni 2016 aan te melden bij de griffier via griffie@zuidhorn.nl of telefoonnummer (0594) 50 87 81.

Raadsvergadering

De raadsvergadering over de opvang van vluchtelingen in Zuidhorn is maandag 27 juni 2016 om 20.00 uur in het gemeentehuis. Deze vergadering is openbaar. Het is tijdens deze vergadering dus niet meer mogelijk in te spreken. Daarvoor is de bijeenkomst van 6 juni bedoeld.