Dorpsbelangen Vlagtwedde biedt reflecterende huisnummerpaaltjes aan

VLAGTWEDDE – Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde maakt zich hard voor reflecterende huisnummers voor mensen die in het buitengebied van de gemeente wonen.

“Regelmatig zijn er berichten in de media te vinden over de noodzaak van het goed leesbaar zijn van huisnummers, niet alleen overdag maar ook in het donker! Snel vindbaar zijn voor nood- en hulpdiensten, zodat geen kostbare tijd verloren gaat, kan soms van levensbelang zijn. Vooral in het buitengebied, waar woningen meestal verder van de openbare weg staan, is het geen overbodige luxe dat aan de straat een extra huisnummer is aangebracht”, aldus de Dorpsbelangenvereniging.

De vereniging biedt daarom mensen de mogelijkheid om voor 15 euro een huisnummerpaal te bestellen, waar aan twee zijden het huisnummer is aangebracht. Mensen kunnen tot 1augustus hun paaltje bestellen via dorpsbelangenvlagtwedde@gmail.com.