Mannen aangehouden in Ter Apel na steekpartij; Slachtoffer meerdere keren gestoken

TER APEL – De politie heeft zondagavond twee mannen aangehouden die verdacht worden van een steekpartij aan de Munnekmoer in Ter Apel.

Het gaat om een 46-jarige man en een 24-jarige man uit Ter Apel. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij het steekincident. Een 48-jarige plaatsgenoot raakte hierbij gewond en werd met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Wanneer er aangebeld wordt bij het huis van het slachtoffer doet hij open. Hij werd gelijk meerdere keren gestoken. Hij herkende de 46-jarige als de ex van zijn vriendin. Er was een voor het slachtoffer onbekende man bij. Agenten konden korte tijd later beide verdachten aanhouden in de buurt van de woning van de 48-jarige.

Bij het incident was de 46-jarige verdachte ook gewond geraakt. Hij had zichzelf waarschijnlijk gesneden bij het steken. Agenten hebben hem naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling werd hij ingesloten. De oorzaak voor de mishandeling ligt in de relationele sfeer. De politie doet onderzoek.