Win kaarten voor Angry Birds: De Film

Angry BirdsGRONINGEN – Op 18 mei komt de hilarische en vrolijke film Angry Birds: De Film uit in de bioscopen, in 2D en 3D en in het Nederlands en Engels. Wie kent ze niet? De boze vogeltjes die constructies moeten neerhalen? Het populaire spel heeft iedereen wel gespeeld. En nu is er eindelijk een film! GrootGroningen mag kaarten, rugtassen én petten weggegeven van deze kaskraker. Wat je daarvoor moet doen? Even reageren in de comments met wie jij naar deze film wil!

Angry Birds: De Film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella),
Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).