Silvia Hoeve organiseert buitenevenement voor paarden in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA – Paardenhouderij De Silvia Hoeve organiseert op 25 juni een buitenwedstrijd op het terrein. Iedere paardenliefhebber is welkom op het terrein van de hoeve dat tijdens dit evenement vol staat met kraampjes met ruitersportartikelen, een schminktafel voor kinderen en lekkere hapjes en drankjes.

De wedstrijd

silvia hoeve

Vanaf 09.00 uur gaan we van start met de dressuur. In de middag volgt het springen. Het gaat hierbij om een ‘onderlinge wedstrijd’ zoals dat heet. Dit is voor ruiters zonder startkaart of als ze een keer een klasse hoger willen proberen. Een soort oefenwedstrijd zegmaar. Aan elke rubriek hangt een sponsor, verschillende regionale bedrijven zoals De Graankorrel en Animo Ruitersport hebben prijzen aangeboden. Verdere sponsorwerving is nog aan de gang. Ruiters worden tijdens de wedstrijd gefotografeerd en kunnen bij een standje de foto’s bekijken en kopen. Opgave voor de wedstrijd kan via startlijsten.nl of per mail naar silviahoeve@gmail.com.

Loterij

 

Alle aanwezige standhouders hebben cadeautjes aangeboden voor onze loterij. Er zijn ontzettend leuke prijzen te winnen voor paardenmensen. Dit gaat van een waardebon bij een winkel tot aan artikelen zoals peesbeschermers en sjabrakjes. De opbrengst van de loterij gaat naar de club. Vorig jaar hebben we hiermee nieuw tuig aangeschaft voor één van de pony’s.