Fijn op het Plein in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Zaterdag 27 mei 2016 van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseren enkele Musselkanaalsters in samenwerking met Stichting Welstad voor de 2e keer een leuke markt voor jong en oud in Musselkanaal op het plein.

De ˮ Fijn op het Plein ˮ werkgroep was na afloop van de try-out in 2015 zo tevreden over het resultaat dat ze ook dit jaar weer zoiets organiseren. Steekwoorden voor deze 2e keer zijn: hobby en vrije tijd, workshops, verkoop 2e hands kleding en demonstraties.

Verder heeft de werkgroep ruimte gegeven aan een aantal kinderen, die zich van tevoren konden opgeven, om hun spulletjes te verkopen als alternatief voor de wegens het weer afgelaste vrijmarkt. En, kinderen die komen kijken kunnen gratis geschminkt worden en, wie weet, kunnen ze ook nog gratis popcorn smullen.

Als de weergoden de werkgroep net zo gunstig gezind zijn als vorig jaar, staat niets een leuke en gezellige markt in Musselkanaal in de weg en wordt het weer hartstikke Fijn op het Plein.