Gedeputeerde Eikenaar blij met ‘oppepper’ centrum Delfzijl

DELFZIJL – Gedeputeerde Eelco Eikenaar bezoekt vrijdag de gemeente Delfzijl om het hernieuwde centrum te bekijken en betrokkenen te spreken. Na ontvangst op het gemeentehuis door wethouder IJzebrand Rijzebol maken gedeputeerde en wethouder een wandeling door het centrum en spreken onderweg met verschillende ondernemers.

Gedeputeerde Eikenaar: ‘Ik ben blij met deze oppepper van het winkelcentrum en ook positief verrast dat de opknapbeurt zo snel is gerealiseerd. De herontwikkeling van het kernwinkelgebied is afgerond, maar de ontwikkeling van Delfzijl gaat verder. Denk maar aan het op handen zijnde project Marconi. Delfzijl verdient het!’

Route wandeling hernieuwd centrum

De wandeling gaat langs de nieuwe groenvoorzieningen, de waterspuitertjes in de Poststraat en eindigt bij de scheepszeilen aan de masten in de Landstraat.