Week vol activiteiten en evenementen in Stadskanaal

STADSKANAAL – Stadskanaal maakt zich op voor een drukke week. Van 31 mei tot en met 3 juni wordt de Stadskanaalster avondvierdaagse weer gelopen, waarbij op 3 juni te traditionele bloemendefilé staat te gebeuren onder begeleiding van verschillende muziekkorpsen.

Benelux markt

Donderdag 9 juni, vindt in de Beneluxlaan de jaarlijkse Benelux markt plaats, voorheen de Buinersluis markt. De markt zal gehouden worden van 14.00-tot 21.00 uur. Van 17.00-tot 21.00 uur wordt de markt opgeluisterd door live muziek en krijgt zo een extra gezellig karakter.

Deze avond zullen voor het winkelende publiek optreden, het bekende duo Bert en Loes.
Het duo is te vinden op het pleintje tegenover Lunchroom Mokka`s of naast het terras van de Lunchroom.18:00 uur.

Foto: Google Streetview