Kazemi Taekwondo Academie neemt goud mee uit Rotterdam

VINKHUIZEN – Een tiental leden van Kazemi Taekwondo Academie hebben afgelopen weekend goed gepresteerd tijdens een internationaal taekwondo toernooi. Maar liefst 700 deelnemers deden mee aan het toernooi.

KTA wist in alle categorieën mooie prijzen te behalen. Naast drie 3 gouden medailles wisten ze namelijk ook nog 1 x zilver en 3 x brons in de wacht te slepen. De leeftijden van de deelnemers varieerden van 8 tot 18 jaar. Hoofdtrainer Habib Kazemi en coach Jordi Iwema kunnen terugkijken op een succesvol toernooi. Ze bereiden zich nu voor op het laatste toernooi van het seizoen in Luxemburg.

Dit was niet het enige succes dat KTA wist te behaalden. Dezelfde dag mochten ze namelijk een cheque t.w.v. 400 euro in ontvangst nemen. Ze werden ook nog tweede met de winkeliersactie in de wijk Vinkhuizen.