FC Groningen breekt contract Oussama Idrissi open

GRONINGEN – FC Groningen heeft het contract van Oussama Idrissi opengebroken en verbeterd. Het contract van de vleugelaanvaller die vorig jaar overkwam van Feyenoord liep nog één jaar door.

De club schat daarmee de stormachtige ontwikkeling van Idrissi op waarde. Na zijn komst zou de speler deel gaan uitmaken van de B-kern. Al snel voegde hij zich bij de eerste selectie en knokte zich in de tweede seizoenshelft in de basis, waarbij hij meteen zijn stempel wist te drukken op het spel en bij veel doelpunten betrokken was.

“Oussama Idrissi heeft zich op een positieve wijze weten te ontwikkelen en te onderscheiden. Spelers die in zichzelf investeren en toegevoegde waarde hebben voor de club, willen wij hiervoor graag op gepaste wijze belonen”, aldus een tevreden manager technische zaken Peter Jeltema.

Idrissi zelf laat weten ‘ontzettend trots en blij’ te zijn met zijn verlengde verblijf in de Euroborg. “Ik heb in Groningen de mogelijkheid gekregen mezelf verder te ontwikkelen en de kansen die de trainer mij heeft gegeven, heb ik gepakt. Bij mijn komst naar Groningen had ik als doelstelling in het eerste elftal te komen en dat is gelukt. De club heeft dit gewaardeerd en dat voelt heel goed.”

Foto: FC Groningen