Eerste Haren Magazine voor wethouder Paula Lambeck

HAREN – Afgelopen woensdag overhandigde Jeroen de Grijs het door Stichting Haren-Haren gerealiseerde Haren Magazine aan wethouder Paula Lambeck. Ze was blij verrast met meer dan 70 pagina’s informatie over de gemeente Haren.

Haren heeft alles dichtbij. Een groene parel waar het mooi wonen is. Het Paterswoldsemeer waar je heerlijk kunt recreëren. Het Noordlaarderbos een plek vol historie. De hotspots van De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Mode en specialiteiten om rustig een middag te snuffelen, te winkelen en te relaxen.

Het magazine is verkrijgbaar bij Boekhandel Boomker en de Bruna. Het ligt in de winkels en in het Clockhuys op de leestafel. Blader door het magazine en dan kan je toch alleen maar trost zijn op de Hondsrug, die je toelacht evenals de bewoners. Pak op 2 juli de fiets en doe je mee aan de internationale fietstocht Haren-Haren. En ervaar het gevoel van trots.