Muntendammer (23) opgepakt wegens mishandeling

MUNTENDAM – Een 23-jarige inwoner van Muntendam is vrijdagmiddag aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling.

De aanhouding volgde na een melding van een overval. Daar bleek al snel geen sprake van. De 23-jarige had in verwarde toestand de woning proberen binnen te dringen. Daarbij raakte de bewoner vermoedelijk gewond.

Aan het begin van de middag kregen agenten een melding dat een bewoner van een woning aan de Kleine Venne zou zijn overvallen. Meerdere agenten waren snel ter plaatse en in de directe omgeving kon de 23-jarige man worden aangehouden. De bewoner van de woning was gewond en werd ter plaatse door het ambulancepersoneel verzorgd. Al snel werd duidelijk dat er van een overval geen sprake was. De 23-jarige had in verwarde toestand geprobeerd de woning binnen te dringen. Daarbij is de bewoner vermoedelijk gewond geraakt. De 23-jarige man werd dan ook aangehouden. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies heeft plaatsgevonden.