19e Siewert Snijder Toernooi vol topteams bij Veendam 1894

VEENDAM – Veendam 1894 organiseert aanstaande zondag, in nauwe samenwerking met de familie Snijder, voor het 19e achtereenvolgende jaar het Siewert Snijder Toernooi. Het betreft hier een kwalitatief hoogwaardig jeugdtoernooi voor D-pupillen en C-junioren met een gevarieerd deelnemersveld.

Naast teams van FC Emmen en gastheer Veendam 1894, zullen vele top-amateurclubs hun niet geringe kunsten vertonen in de Parkstad. Vanzelfsprekend staan er enkele prachtige bekers te wachten op de winnaars van dit toernooi. Daarnaast zijn er individuele prijzen te verdienen, te weten: de beste speler, beste keeper en de topscorer van het toernooi. Uiteraard geldt dit voor zowel de D-pupillen als de C-junioren. De beoordeling van de individuele prijzen is in handen van een vakkundige jury, bestaande uit enkele prominenten uit het Noordelijke voetbal. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Het podium is het prachtige sportcomplex van Veendam 1894 aan De Langeleegte en de toegang is gratis.